Početna > Vesti>

Erazmus+ radionice za razvoj predloga projekata u Novom Sadu i Beogradu

Prijava za radionice za pripremu projekata izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju

Radionice za pripremu projekata izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju

U skladu sa rezultatima ispitivanja potreba za tematskim radionicama, Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji, organizuje radionice posvećene razvoju predloga projekata za konkurs za projekte izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (nekadašnji Tempus projekti) u okviru programa Erazmus+.

Prve dve radionice su posvećene pripremi matrice logičkog okvira (LFM), indikatora razvoja projekta i razradi radnih paketa, i organizuju se u Novom Sadu i Beogradu prema sledećem rasporedu:

  •  23. decembar (utorak) – Novi Sad – Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, 10 časova,
  •  26. decembar (petak) – Beograd – 10 časova, mesto će biti naknadno objavljeno.

Treća radionica je posvećena razradi opisa projekta, i biće organizovana u:

  •  29. decembar (ponedeljak) – Novi Sad – Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, 10 časova

Prijavu za radionice možete izvršiti popunjavanjem formulara, najkasnije do 18. decembra do 23:59. Osobe koje su popunile upitnik za ispitivanje potreba će imati prednost pri odabiru za učešće, a vodiće se računa o zastupljenosti različitih tipova institucija/organizacija i ujednačenom broju osoba iz iste institucije.

Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji obezbeđuje radne materijale i osveženje tokom radionica.

Radionice posvećene razradi budžeta projekta biće organizovane tokom januara 2015. godine, a vreme, mesto i poziv za prijavljivanje biće naknadno objavljeni.

Više informacija možete pronaći na http://erasmusplus.rs/?p=1472.

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu